Yliopiston Apteekki Kasvojen Puhdistus

Päivittäiseen ihonhoitorutiiniin tulisi aamuin illoin toteutettavan kasvojen puhdistuksen lisäksi sisältyä kasvovesiseerumi sekä ihotyypille sopiva kasvovoide. Lämmittävä auringonpaiste ja kaunis ilma houkuttelevat ulkoilemaan. JavaScript seems to be disabled in your browser. Tyhjennä Näytä tuotteet. Ihonhoidon ABC -artikkelistamme saat inspiraatiota ja vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon.

Puhdistusmaidot, -öljyt ja -geelit

Tilapäisesti loppu. Lisää ostoskoriin. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme. Lue ihonhoidon artikkeleista lisää kasvojen puhdistuksesta. Tuoteryhmät Suodata ja järjestä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

yliopiston apteekki kasvojen puhdistus

Ajankohtainen terveysvinkki: Siitepölyallergia

Ihonhoidon ABC -artikkelistamme saat inspiraatiota ja vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Kotimainen kauraöljy hoitaa ja pehmentää ja glyseriini kosteuttaa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya. JavaScript seems to be disabled in your browser. Viimeistelee ihonpuhdistuksen hellävaraisesti jättäen iholle raikkaan ja puhtaan tunteen.

smart watch gts 2

Kasvojen puhdistus kaikki ihotyypit | Yliopiston Apteekki

Sopii päivä- ja yökäyttöön sekä meikin alle. Halvin ensin. Tilaa tiedonannot sähköpostiisi Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Valitse ihotyypillesi sopivin kasvojen puhdistustuote laajasta valikoimastamme. Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Asiakkaat voivat hankkia Yliopiston Apteekista ja verkkokaupasta ya.

Kasvojen puhdistus | Yliopiston Apteekki

Potilailla oli enemmän kysymyksiä biologisista lääkkeistä kuin perinteisistä lääkkeistä. Järjestä Katsotuimmat. Sopii myös vesiliukoisen silmämeikin puhdistukseen. Järjestä Katsotuimmat. Tuoteryhmät Suodata ja järjestä. Viimeistelee ihonpuhdistuksen hellävaraisesti jättäen iholle raikkaan ja puhtaan tunteen.