Ylläksen Tunturit Kartta

Pallastunturien alueella on pääasiassa avotunturia, jossa tuulet ylläksen tunturit kartta hangen pinnan. Taukopaikkoina on 21 latukahvilaa ja 23 laavua tai kotaa. Maastopyöräretket Melontaretket Talvipyöräretket Lumikenkäretket Huskysafarit ja poroajelut Moottorikelkkaretket Saunapalvelut Maastohiihtokoulut ja -retket Rinnehiihto ja hiihtokoulut Ratsastusretket. Lainio on keskellä aluetta kohoava jyrkkärinteinen tunturi. Kukastunturi on yksi helpoimmista tuntureista valloittaa. Ylläksen reitit.

Yllästunturi

Kukastunturi on yksi helpoimmista tuntureista valloittaa. Ylläs Outdoor Week. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on yksi pyöräilijöiden suosikkikohteista. Kiiku huipulle leppoisasti hikeä valuttamatta tai huhki ylös juosten. På svenska In English Sámegiella. Skiresort Service International GmbH.

ylläksen tunturit kartta

Navigation

Karttoja voit ostaa alueen matkailuyrityksistä ja luontokeskuksista. Matkailun tilastojulkaisut. Melonta, kajakit, kanootit, sup-laudat. Saapuminen Ylläkselle. Reittejä ei OLE merkitty maastoon, mutta teemakartat löytyvät Enontekiön kunnan matkailusivuilta enontekiolapland.

puuilo ulkovalaisin

Pallas-Yllästunturin vesistöreitit –

Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Ylläksen reitit. Tutustu huolellisesti reittimerkintöihin. Oikea ajotapa ei kuluta maastoa. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto. Sää, reitit ja rinteet tänään. Enontekiöllä on uusi laaja maastopyöräilypolkuverkosto.

Yllästunturi – Wikipedia

Lumikenkäilijät, tunturihiihtäjät ja vapaalaskijat etsivät usein omat reittinsä tunturiin. Kivien kupeesta voit yhyttää kesyn kiirunan ja löytää aidon tunturikasvin, vaaleanpunakukkaisen sielikön. Matkailun tilastot. Yllästunturin kaksi matalempaa huippua ovat Keskinenlaki m ja Kellostapuli m. Pyhätunturi kuuluu kansallispuiston erityisvyöhykkeeseen , jossa leiriytyminen on kielletty. Tutustu ja ihaile Ylläksen 7 tunturia 8 vuodenaikana ja eri aktiviteeteista nauttien.