Yö Flamingossa

Tilaa yö flamingossa kuohuviini Barone Montalto Organic Brut huoneeseen. Flamingon Amarillossa on helppo piipahtaa osana vierailua viihdekeskus Flamingossa. Lue lisää mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin matkustat. Tulopäivä Lähtöpäivä. S-Card ateriaetu Flamingossa. Break Sokos Hotel Flamingo on 4,2 km:n päässä kohteen Vantaa keskustasta. Break Sokos Hotel Flamingo: Varaa yöpymisesi huippuhintaan — arvosana 8,2 muilta matkailijoilta.

Break Sokos Hotel Flamingo

Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan. Sinun mielestäsi tämä vastaus oli hyödyllinen. Arvostelut: Break Sokos Hotel Flamingo. Onnin yllätys sisältää karkkipussin, pillimehun, 2 kpl tikkareita ja suloisen Onni pehmon 17cm. Majoituspaikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan yö flamingossa kohteesta Kauppakeskus Jumbo. Katso tarjous. Kaikki tilat savuttomia julkiset ja yksityiset.

yö flamingossa

Valitse kieli

Matkustus majoitukselle Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Sieltä löytyy kylpylä ja tunnin vastaanotto, pelihuone ja vesiliukumäkiä. Eero Suomi. Kuohuviini huoneeseen S-Etukortilla. Voit jättää arvion enintään 28 päivää majoittumisesi jälkeen.

samsung galaxy a71 käyttöohje

Break Sokos Hotel Flamingo Vantaa alk. € – vertaa huoneiden hinta – KAYAK

Tässä 4 tähden hotellissa on huonetta 5 kerroksessa. Lapsia koskevat ehdot Kaikenikäiset yö flamingossa ovat yö flamingossa. Majoituspaikassa yöpyessään asiakkaamme panevat merkille esimerkiksi sen, miten hiljainen huone on ja miten ystävällistä henkilökunta on. Superior Queen -huone Ylhäällä sijaitseva kerros 1 leveä parivuode. Break Sokos Hotel Flamingo Olitpa liikkeellä vapaa-ajan tai työn merkeissä, Break Sokos Hotel Flamingo on mitä matkaltasi toivot — odotettu lomakohde, rentouttava kylpylä, vauhdikas seikkailu, tila unohtumattomalle juhlalle tai inspiroiva kokouspaikka — mutta ennen kaikkea virtaa antava tauko arjesta.

Hotellit Viihdekeskus Flamingo nyt alkaen 53 € |

Tarjolla on ilmainen WiFi ja huoneita, joissa on taulu-tv. Tarkistettu asiakas yöpyi majoituspaikassa Break Sokos Hotel Flamingo. Lahjakortin Break Sokos Hotel Flamingoon, joka sisältää majoituksen voi ostaa hotellin vastaanotosta. Break Sokos Hotel Flamingo osoite on Tasetie 8, ja sen etäisyys kaupungin Vanda keskustasta on 4 km. Varaa lapsille edullinen lisävuode tai vaikkapa ihan oma huone. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Varaa upea Eventi ja vietä unelmiesi hääjuhlat.