Yöpöytä 30 Cm Leveä

Yöpöydät tuovat kaiken tarvitsemasi käsivarren ulottuville, kun makaat sängyssäsi. Yöpöytä Barke 45×38 cm. Valikoimastamme löydät myös kaiken muun tarvittavan makuuhuoneeseen edulliseen hintaan – tutustu valikoimamme sänkyihin, patjoihin, vuodevaatteisiin, tyynyihin, peittoihin sekä sisustustarvikkeisiin. EKET Kaappi 35x25x35 cm. PARIS-lipasto 2-laatikkoa ja avo kapea valkoinen. Käytämme evästeitä Käytämme evästeitä sivuston toiminnallisuuksien ja suorituskyvyn kehittämiseen taataksemme sinulle parhaan yöpöytä 30 cm leveä käyttökokemuksen.

Yöpöytä makuuhuoneeseen edullisesti

Yöpöydät 2 kpl 40x30x58 cm taysi akaasiapuu. Pidä ne kätevästi lähellä yöpöydällä. Henkilöiden lukumäärä. Yöpöytä musta ja kulta 40x30x50 cm täysi mangopuu. Hinta voimassa PARIS-lipasto 2-laatikkoa ja avo kapea valkoinen.

yöpöytä 30 cm leveä

SUURIN VALIKOIMA!

Nämä pienet kaapit tai laatikostot tarjoavat enemmän säilytystilaa kuin perinteinen yöpöytä. Makuuhuoneen muu sisustus määrittää paljon sitä, minkälainen pöytä kannattaa hankkia. Valikoimastamme löydät myös kaiken muun tarvittavan makuuhuoneeseen edulliseen hintaan – tutustu valikoimamme sänkyihin, patjoihin, vuodevaatteisiin, tyynyihin, peittoihin sekä sisustustarvikkeisiin. Vaikka sisustuslehdet pursuavatkin tiukkoja sääntöjä ja vinkkejä, pohjimmiltaan on kuitenkin tärkeintä, että asukkaasta itsestään koti tuntuu kodikkaalta ja viihtyisältä. Joka päivä. Yöpöytä Sibella 35 cm Säilytyksellä 3 laatikkoa.

motonet yleislaturi

Yöpöydät – Kätevää säilytystilaa makuuhuoneeseen | Trademax

Näytä 33 tuotetta Sulje rajaus. Sen voi tehdä helposti ilman apukäsiä. Tyhjennä valinnat. Jos vierashuone on normaalisti jossain muussa kuin makuuhuonekäytössä, yöpöydäksi kannattaa hankkia esimerkiksi pieni lipastojoka voi muuten toimia säilytystilana. Käytännöllisten näkökohtien lisäksi kannattaa valita myös yöpöytä, joka sopii sisustusmakuusi. Yksi hyvä idea on käyttää tilaa seinillä yöpöytä 30 cm leveä kiinnittää sinne erilaisia hyllyjä, joille voi asetella sekä koristeita että kaikkea tarpeellista.

Yöpöydät / Säilytyskalusteet / Tuotteet /

Tärkeää on, että sängyn vieressä on paikka, johon laskea kirja, puhelin tai silmälasit ennen nukkumaanmenoa. Pääasia kuitenkin on, että sille mahtuu kaikki tarpeellinen. Yöpöydän tulisi näyttää hyvältä sängyn vieressä, joten etsiskele IKEA-valikoimasta sellainen, joka on kotonaan omassa makuuhuoneessasi. Siksi yöpöytää valittaessa tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat. Toimitus arviolta 10 arkipäivässä. Trademax on koonnut valikoiman yöpöytiä eri värisinä, mallisina ja kokoisina, voidaksesi luoda yksilöllisen ja toimivan sisustuksen makuuhuoneeseesi.