Yukon Makuupussi

Canada Plus on Alexikan vaihtoehto yukon makuupussi olosuhteisiin, aina talvisille keleille asti. Makuupusseja on kuitenkin hyvin saatavilla myös meille isommille ruhoille, aina extra leveisiin ja -pitkiin malleihin asti. Kirjoita oma arviosi. Savotan inttipussi on Military ja Yukon on sitä leveämpi malli. Olen hirveän huono nukkumaan makuupussissa ja ne kaikki tuntuvat liian ahtaille. Kuitutäytteiset makuupussit Untuvatäytteiset makuupussit Lasten makuupussit Naisten makuupussit. Kuvaus Arviot yukon makuupussi Savotta Yukon makuupussi tarjoaa roppakaupalla lämpöä ja tilaa.

Miksi ostaa huonekalut ja sisustustuotteet ON24 Sisustustavaratalosta?

Materiaalit ovat samoja kuin makuupusseissa. Kokeilemalla tiedät ahdistaako makuupussi jostain kohtaa, vai onko se kenties liian väljä ja pitkä sinulle. Yukon-makuupussissa on hyvin lämpöä eristävä kaksikerroskuitutäyte, joka pitää kylmän ja kosteuden loitolla. Marmotin Ultra Elite 30 on kevyt keinokuituinen makuupussi, joka pakkautuu helposti rinkkaan kesän ja syksyn retkiä varten. Makuupussi yukon makuupussi kohtuullisen isoon tilaan, yukon makuupussi paino ja tila ei OLE ongelma, Yukon lupaa käyttäjälleen pitkän palvelusuhteen. Oma tili. Lisää Aurinkolasit Vaellussauvat ja talvivarusteet Vaellussauvat Lumikengät ja sukset Retkiluistimet

yukon makuupussi

Asiakasarviot: Savotta Yukon makuupussi

Valmistajat antavat makuupusseille käyttäjän mitoitukset, joten tarkista aina valmistajan antama tieto. Kuvaus Arviot 1 Savotta Yukon makuupussi tarjoaa roppakaupalla lämpöä ja tilaa. Rab Neutrino XL – kolmen vuodenajan makuupussi. Marmotin Ultra Elite 30 on kevyt keinokuituinen makuupussi, joka pakkautuu helposti rinkkaan kesän ja syksyn retkiä varten. Leveä makuupussi. Makuupussi pakkautuu kompressiopussiin, jonka saa kiristettyä hihnoilla tiiviksi paketiksi. Toisaalta, osaahan sitä kotonakin nukkua peiton alla.

ripd 2

Makuupussi YUKON, SAVOTTA | Erä-Aitta

Marmotin Ultra Elite 30 on kevyt keinokuituinen makuupussi, joka pakkautuu helposti rinkkaan kesän ja syksyn retkiä varten. Klikkaa nähdäksesi. Tuote on loppunut varastostamme. Sopii erityisesti pidemmille käyttäjille, makuupussi on myös hieman yukon makuupussi leveämpi. Nämä tuntuvat olevan suositumpia ison veden toisella puolella, mutta eiköhän suomessakin jokunen käyttäjä OLE. Makuupussi mukavan tuntuinen eikä sisällä tunnu tilaa yukon makuupussi. Marmot Ultra Elite 30 Long – Kevyt makuupussi kesäkäyttöön ja syksyyn.

Mistä sopiva makuupussi isokokoiselle? | Löydä sopiva makuupussi

Alexikan Summer Wide Plus on kesän ja syksyn ilmoille sopiva extra leveä makuupussi. Tweet 0. Materiaalit ovat samoja kuin makuupusseissa. Toimituskulut alk. Savotan inttipussi on Military ja Yukon on sitä leveämpi malli.