Z Juna Lahti

Valitse alta mikä tahansa Z-junan asema nähdäksesi reaaliaikaiset aikataulut ja reittikartan. Lahden halki kulkee ensimmäinen Salpausselkä, joita Suomessa on kaiken kaikkiaan kolme. Haarajoki Näytä kokonainen aikataulu. Uusikylä Näytä kokonainen aikataulu. Oletko matkalla?

Helsinki-Lahti-linja

Matka Helsingistä Lahteen kestää nopeimmillaan vain noin 50 minuuttia. Z lähelläni. Hyppää sisältöön Käytössäsi on vanhentunut selain. Hanki reaaliaikainen karttanäkymä kohteesta Z Helsinki ja seuraa liikennettä juna sen liikkuessa kartalla. Vaihdat junaa helpoiten Tikkurilassa, josta pääset lentokentälle I-junalla.

z juna lahti

Rautatieasemien

Katso osoitteesta Tarkista live-saapumisajat reaaliaikaiset saapumisajat ja linjan Helsinki-Lahti Juna aikataulut. Y – Helsinki-Siuntio. Vaihda kieli — kielitiede. Henna Näytä kokonainen aikataulu. Junalla matkustat Helsingistä Lahteen ekologisesti vesisähköllä, lähes 0-päästöillä. A – Helsinki-Leppävaara. X – Helsinki-Sjundeå.

sony alpha 7 sii

Lahti Helsinki juna-aikataulu – 49 minuuttia

Tarkista Moovit-sovelluksesta viimeisimmät muutokset ja reaaliaikaiset päivitykset. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn. Lisätietoa: Z -linjalla on 14 asemaa sekä tämän reitin kokonaiskesto on noin 65 minuuttia. Normaalit kulkupäivät: joka päivä. Z juna lahti Z juna toiminta-ajat voivat muuttua seuraavana päivänä: Helatorstai. Unohda ruuhkaliikenne ja ota junamatkan aikana päiväunet tai lue vaikka lehteä. Matkustat Lahdesta lentokentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi.

Helsinki Lahti juna-aikataulu – 47 minuuttia

Linjan Z juna toiminta-ajat voivat muuttua seuraavana päivänä: Helatorstai. Hanki reaaliaikainen karttanäkymä kohteesta Z Helsinki ja seuraa liikennettä juna sen liikkuessa kartalla. Matka-aika on noin 50 minuuttia. Voit matkustaa Lahdesta Helsinkiin Riihimäen kautta tai suoraan Lahden oikorataa pitkin. Hyppää sisältöön Käytössäsi on vanhentunut selain. Katso kaikki päivitykset asemalla Z asemalta Kouvola , mukaan lukien reaaliaikaiset tilatiedot, juna viivästykset, reittimuutokset, pysäkkien sijaintien muutokset ja kaikki muut palvelumuutokset.