Z4 30i M Sport

Mutkatiellä olisi mukava fiilistellä myös manuaalilla, mutta pehmeästi ja nopeasti vaihtava 8-pykäläinen on lähes huomaamaton osa kokonaisuutta. BMW 3-sarja Gran Turis Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Liity nyt! Moottoripyörät BMW-moottoripyörillä ennätysvuosi — yli uutta z4 30i m sport. Vaikka dieselmoottorit ovat nykyään hienoja, niin tässä autossa se olisi aivan väärässä paikassa.

BMW Z4- vaihtoautot

Myyntiin uusi BMW-roadster saapuu keväällä Kiihdytys satasen vauhtiin onnistuu 6,6 sekunnissa. Necessary Necessary. Sähköautot BMW i7 hyppää silmille ennen huhtikuussa tapahtuvaa julkistusta. Suosikkilistasi on täynnä. Moottoriksi on kolme vaihtoehtoa; sDrive20i hvsDrive30i hv ja M40i hv.

z4 30i m sport

Auto1.fi vaihtoautot

Navigointijärjestelmä, Vakionopeudensäädin, Nahkaverhoilu, Sadetunnistin, Pysäköintitutka edessä ja Ajettu: BMW e Sedan. Lataa lisää. You also have the option to opt-out of these cookies. Erinomainen penkki, tukeva ratti ja loistava ajoasento ovat vain osa kokonaisuutta. Liity nyt!

radiaattori purmo

Ajettu: BMW Z4 sDrive20i

Super Soco. RealCars Oy. Se on pitkä, matala ja urheilullinen. Uudistuneessa BMW 5-sarjassa nyt myös farkkuhybridi. Akseliväli on lyhentynyt 26 mm lukemaan mm, jotta roadster on entistäkin ketterämpi liikkeissään. Kuljettajan paikalla tuntee kuin olisi osa autoa. Moottoriksi on kolme vaihtoehtoa; sDrive20i hvsDrive30i hv ja M40i hv.

Tältä se vihdoin näyttää: BMW Z4 esittäytyy ilman naamioita

Autolähde Oy. Esittelyjärjestelmä BMW 8-sarja jatkaa päivityksen jälkeenkin omalla tyylillään. Vapaalla Etuovi. Ainoastaan ohitustilanteessa voi kaivata pientä lisäpotkua, mutta mutkateistä nautiskeluun tehot riittävät paremmin kuin hyvin. BMW Z4-malliston hinta alkavat 59 eurosta. Alma Media yhteystiedot.