Zalando Ballerinat

Kuva: toteme-studio. Pue polvipituiset shortsit esimerkiksi kesäisen puuvillaneuleen pariksi tai yhdistä väljän kauluspaidan kanssa. Tietoa ei Object Linking and Embedding zalando ballerinat lähdetty hakemaan. Suosi luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja pellavaa, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja hengittävät kuumemmallakin ilmalla. Siirry sivun pääsisältöön. Kuva: Massimo Dutti.

Metti Forssell. Kuva: Zara. Kuva: toteme-studio. Kuva: Metti Forssell. Kuva: Cos. Kuva: Massimo Dutti.

zalando ballerinat

Kuva: toteme-studio. Suosi luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja pellavaa, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja hengittävät kuumemmallakin ilmalla. Ballerinat ovat myöskin hieman unohdettu klassikkokenkä, joka on tänä kesänä taas trendikäs! Kuva: Massimo Dutti. Aiheeseen liittyvää.

nuxellence nuxe

Clarks GINO DAWN – Ballerinat – black snake – | Black pumps, Ballet pumps, Black

Yhdistä bleiseri esimerkiksi mukavan trikoomekon tai tavallisen t-paidan ja puuvillaisten väljien farkkujen pariksi, kun haluat luoda helpon mutta siistin toimistolookin. Tässä muutama vinkki siihen, miten zalando ballerinat kesällä mukavasti mutta toimistollekin sopivaan tyyliin. Kesäajan työpukeutuminen saattaa aiheuttaa ajoittain haasteita, jos sään puolesta pukeutuisi mieluummin rantamekkoon zalando ballerinat työvaatteisiin. Kuva: Cos. Kaikkein niukimmat shortsit eivät kuulu työpukeutumiseen, mutta tämän kesän trendikkäät polvipituiset laatikkomaiset shortsit puolestaan istuvat täydellisesti toimistoon.

Ballerinat ovat myöskin hieman unohdettu klassikkokenkä, joka on tänä kesänä taas trendikäs! Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita Muoti. Kesäajan työpukeutuminen saattaa aiheuttaa ajoittain haasteita, jos sään puolesta pukeutuisi mieluummin rantamekkoon kuin työvaatteisiin. Kuva: Cos. Jaa Facebook. Metti Forssell.