Zalando Tommy Hilfiger Takki

Kuukausittain vaihtuvat edut Paljon lisäetuja MyStockmann-sovelluksessa Lisää etuja, kun saavutat uuden asiakastason Rekisteröidy asiakkaaksi. Suodata Sulje. Hauska nähdä taas! Brändin valikoimissa on myös tunnettuja Tommy- ja Tommy Girl -tuoksuja, kelloja ja kodin sisustusta. Klassisuuteen yhdistyy amerikkalaisesta yliopistomaailmasta tuttua, huoliteltua preppy-tyyliä sekä särmikästä twistiä moderneilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla.

Tommy Hilfiger

Urheiluvaatteista tutut rentous ja raikkaus ovat jatkuneet myös korkealaatuisen brändin myöhempiin mallistoihin. Naisille Tommy Hilfigerin parhaimmisto näyttäytyy muun muassa ohuissa neuleissalogollisissa t-paidoissa, klassisissa paitapuseroissa ja mekoissa. Tommy Hilfiger – Kaikki kategoriat Haullasi löytyi 1 tuotetta. Haullasi löytyi 1 tuotetta. Tommy Hilfiger Huppari.

zalando tommy hilfiger takki

Suomen suosituin nettikirppis

Tommy Hilfigerin vaatteista löytyy omansa niin naisille, miehille kuin lapsillekin, asusteita ja kenkiä unohtamatta. Siinä klassinen amerikkalaistyyli saa modernia ja raikasta kulmaa popkulttuurista. Kirjaudu sisään tästä, tai luo uusi MyStockmann-asiakastunnus ja nauti lukuisista eduista. Tommy Hilfiger Huppari. Tommy Hilfiger Ripstop Stand Collar -takki.

vappu muurla

Tommy Hilfiger puvut ja asusteet netistä | Stockmann

Nuorekkaan brändin tunnusomaiset värit, tummansininen, punainen ja valkoinen, puhuttelevat myös merihenkisen sailor-tyylin ystäviä. Haullasi löytyi 1 tuotetta. Tommy Hilfiger Pellavamekko. Takaisin suodattimiin. Tommy Hilfiger Two Tone Logo -kevytuntuvatakki. Ikonisen popkulttuurin ja amerikkalaisen perinnön inspiroiman brändin pyrkimyksenä on rikkoa rajoja ja juhlistaa yksilöllisyyttä.

Neuletakki – Zalando – XS | Vähänkäytetty

Tommy Hilfiger Tommy Hilfigerin kasvu yhdeksi maailman johtavista lifestyle-brändeistä starttasi vuonna julkaistusta miesten urheilumallistosta. Yksivärinen tai hillitysti kuvioitu kauluspaita, linjakas bleiseri, hyvin istuvat housut ja klassinen trenssi lunastavat paikkansa sekä miehen että naisen vaatekaapissa ja palvelevat vuodesta toiseen. Tommy Hilfiger -tyylin kulmakivet Naisille Tommy Hilfigerin parhaimmisto näyttäytyy muun muassa ohuissa neuleissa , logollisissa t-paidoissa, klassisissa paitapuseroissa ja mekoissa. Tommy Hilfigerin nimikkomalliston lisäksi brändin valikoimaan kuuluu useampi alamallisto, kuten räätälöidympää tyyliä edustava Tommy Hilfiger Tailored sekä rennon trendikäs Tommy Jeans. Miehille Tommy Hilfigerin tyylin kulmakiviä ovat nuorekkaat kauluspaidat , monikäyttöiset neuleet , pikeepaidat , rugbypaidat sekä chinot. Tommy Hilfiger Mekko.