Zbook 15 G3 I7

Ohjelmisto: LibreOffice mm. Solid State Drive. Älykkäämpää työskentelyä. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano. Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu, erillinen numeronäppäimistö. Tee vaikutus ja hoida hommat HP:n suosituin mobiilityöasema on uudistettu sisältä ja ulkoa.

HP ZBook 15 G3 i7-6700HQ/16/256SSD+500/15/W10

Lisää ostoskoriin. Tämä huippunopea, kevyt sekä tyylikäs kannettava on erinomainen matkaajan työjuhta, jossa ei tehoista OLE tingitty. Voit myös kieltäytyä evästeiden tallennuksesta, ja jatkaa sivuston selaamista normaalisti. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Viestini koskee: Tätä tuotetta Muu.

zbook 15 g3 i7

Kysyttävää tuotteesta?

Hylkää Hyväksy. Innovaatioita missä tahansa HP ZBook 15 -mobiilityöasema tarjoaa tyyliä, vaikuttavaa suorituskykyä ja pitkän akunkeston. Oma tili Kirjaudu sisään. Älykkäämpää työskentelyä. Wishlist 0.

skoda octavia 4x4 combi

HP ZBook 15 G3 iHQ/16/SSD+/15/W10

Tuotteen ominaisuuksia. HP Inc. Langattoman Sen liikkuvuus ja vankka mukautettavuus takaavat tehokkaan yhdistelmän tyyliä, ominaisuuksia ja kannettavuutta ohuessa, kevyessä, lävistäjältään 15,6 tuuman paketissa. Näppäimistö, ohjauslevy, osoitintanko.

HP ZBook 15 G3 Mobile Workstation (Y6J59EA#AK8) yrityksille | Atea eShop

Oma tili Kirjaudu sisään. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Voit siirtää tietoja nopeasti ja helposti ja muodostaa yhteyksiä laitteisiin. Tämä mobiilityöasema on 27 prosenttia ohuempi ja 15 prosenttia kevyempi kuin edellisen sukupolven laite, ja se tarjoaa prosenttia enemmän vaikuttavuutta — mobiilityöasema on yksinkertaisesti suunniteltu tekemään vaikutus ja hoitamaan hommat. Oma tili Kirjaudu sisään.