Zenbook 14 Um425

Korkeiden lämpötilojen testaaminen. Nopeus on melkein tuplaantunut viime vuodesta. PCMarkin intensiivisessä akkutestissä ZenBook 14 pärjäsi piirun alle 6 tuntia. Testeihin lukeutuvat pudotustestit virta päällä ja käyttö äärimmäisissä korkeus- ja lämpötilaoloissa. Ääniasiantuntija Harman Kardon on sertifioinut ZenBook n äänijärjestelmän mukaansatempaavan, kristallinkirkkaan äänen varmistamiseksi sekä kokonaisviestintä- että viihdekäytössä. Kysy zenbook 14 um425 tietoja paikalliselta ASUS-jälleenmyyjältäsi.

Zenbook 14 UM425

Nostaa ilmoituksen joka päivä listan kärkeen viikon ajan. Suorituskyky on olennainen osa ZenBook-kokemusta. Asus ZenBook -malliston laitteet vierailevat säännöllisesti testihuoneessamme. Viestisi on lähetetty! ZenBook 14 näyttää upealta uudella zenbook 14 um425 reunasta reunaan ulottuvalla näppäimistöllä, joka mahdollistaa entistä mukavamman kirjoittamisen. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Näppäimistö ja hiiri-yhdistelmät.

zenbook 14 um425

Käyttöjärjestelmä

Uuden ZenBook n suunnittelussa on kuunneltu käyttäjien palautetta ja asetettu tavoitteeksi valmistaa tinkimätön kannettava tietokone, joka tarjoaisi käyttäjilleen kaiken tarvittavan. Toisaalta tämän vuoden ZenBook 14 on grafiikkapuolella puolet nopeampi kuin viime vuoden malli. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Luo Tori-tili. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan.

tikkurila ultra värikartta

Asus ZenBook 14 UM Pure 2 14″ kannettava (Pi

Yläreunuksen leveys on 8,9 zenbook 14 um425 ja alareunuksen leveys 11,1 mm. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Se vastaa suurin piirtein Intelin keskisarjan Core i7 -mallia tai huippuluokan i5-prosessoria. Kone ei OLE aivan halvin, mutta panostuksella saa kolhuja kestävän ja kevyen kannettavan, joka näyttää paljon kalliimmalta kuin onkaan. Voit nauttia erittäin nopeasta lataamisesta millä tahansa PD Power Delivery -sertifioidulla laturilla, mukaan lukien ZenBook n mukana toimitettu 65 watin pikalaturi.

Zenbook 14 UM|Kannettavat tietokoneet Kotiin|ASUS Suomi

Katso lisää. Membrane näppäimistöt Kalvonäppäimistöt. Kuten monissa kannettavissa nykyään, myös tässä kannen avaaminen nostaa koneen takaosan hieman ilmaan, sillä saranat on kiinnitetty koneen pohjaan. Esimerkiksi 1 watin paneeli painaa 1,13 kg. Jos kotelon leveys sisällytetään, sivureunuksen leveys on 4,65 mm. Mittaus perustuu vakiomalliseen ei heijastamaton näyttökokoonpanoon. Saatavana on valinnaisesti myös hämmästyttävä 1 watin pienitehoinen näyttö 5 , joka yhdistää maksimaalisen akkukeston nitin kirkkauteen.