Zenbook Amd

Jos haluat ottaa suorituskykytilan käyttöön, pidä kannettava tietokone kytkettynä verkkovirtaan parhaan suorituskyvyn saamiseksi, valitse Windowsin virtavaihtoehdoksi ASUS-suositustila ja valitse Suorituskykytila MyASUS-ohjelmistossa. Koska ASUS OLED -näyttöjen kontrasti on suuri ja niiden väriavaruus pysyy laajana alhaisillakin kirkkaustasoilla, ne toistavat yksityiskohdat tarkasti kirkkaustasosta riippumatta. Range laajennimet. Jopa 8 pikseliä. Se zenbook amd tehokas, zenbook amd ja kätevä. Esimerkiksi 4K x -näytössä on 8 pikseliä, mikä tarkoittaa, että siinä on 24 alipikseliä. Sininen valo häiritsee unirytmiä Pimeän tullen aivosi tuottavat melatoniinia, hormonia, joka auttaa sinua ylläpitämään oikeanlaista unirytmiä.

Asus ZenBook OLED UM325UA-PURE10 13,3″ AMD Ryzen 7 [Gen 5] 5700U 16GB RAM 512GB SSD

Vasteaika Kannettavien tietokoneiden nopein vasteaika zenbook amd kuvan sujuvan liikkeen ASUS OLED -näytöissä on 0,2 ms:n vasteaika — zenbook amd tietokoneiden nopein ja 50 kertaa nopeampi 7 kuin tavanomaisen LCD-kannettavan vasteaika. MyASUS-sovelluksen ClearVoice Mic -ominaisuus suodattaa ympäristön kohinaa ja tasaa kaikki yksittäiset äänet monikäyttötilassa eri sijainneista, mikä takaa optimaalisen ryhmäneuvottelupuheluiden laadun. Se nostaa myös runkoa parempaa jäähdytystä ja äänenlaatua varten. Suurempi työtila Se tulee saataville Jade Blackissa.

zenbook amd

Asus ZenBook 14 Flip OLED:n tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tavanomaisen LCD-näytön vasteaika on 10 ms. Keskimääräinen Delta E-arvo Verrattuna tavanomaiseen markkinoilla olevaan LCD-näyttöön, sinisen valon voimakkuus — nm:n aallonpituudella. Jopa nitin Vastaa nitin havaittua kirkkautta. Gifu Pharmaceutical Universityn Japanissa 5 tekemissä kokeissa hiirten tappisolut altistettiin punaiselle, vihreälle ja siniselle valolle. Tämä ominaisuus takaa, että kuva liikkuu sujuvasti myös nopeatahtisissa action-kohtauksissa, peluu käy viiveettä ja teksti pysyy tarkkana vierittäessä. Jopa 9 pikseliä.

msi rtx3060 ti

Zenbook 14X OLED (UM, AMD Ryzen Series)|Kannettavat tietokoneet Kotiin|ASUS Suomi

Lähde: Zenbook amd Vision Center Muihin valon aallonpituuksiin verrattuna sininen näkyvä valo on usein haitallisempaa näille soluille. Paino voi vaihdella teknisten tietojen mukaan. Ilman 0,2 ms:n vasteaikaa. My Account. Yllätyt varmasti, kun löydät aivan uusia yksityiskohtia lempielokuvistasi! WiFi SmartConnect valitsee automaattisesti parhaan WiFi-lähteen, joten kannettava tietokoneesi muodostaa saumattoman yhteyden parhaaseen WiFi-signaaliin ja tunnettuihin mobiilipisteisiin.

Asus ZenBook 13 OLED 13,3″ Harmaa | Telia

Melunvaimennus Seuraavan tason tekoälyä hyödyntävä vaimentava ääniteknologia Etätyön ja videoneuvottelujen lisääntymisen myötä otimme käyttöön ASUS AI -melunvaimennusteknologian varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. MyASUS-sovelluksen ClearVoice Mic -ominaisuus suodattaa ympäristön kohinaa ja tasaa kaikki yksittäiset äänet monikäyttötilassa eri sijainneista, mikä takaa optimaalisen ryhmäneuvottelupuheluiden laadun. Kannettavat tietokoneet. Parannettu NumberPad 2. Melunvaimennus Seuraavan tason tekoälyä hyödyntävä vaimentava ääniteknologia Etätyön ja videoneuvottelujen lisääntymisen myötä otimme käyttöön ASUS AI -melunvaimennusteknologian varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen.