Zenbook Duo 14

Vaikka olemme olleet hieman epäileväisiä toisen näytön suhteen aiemmin, Asus on pyrkinyt tekemään siitä hyödyllisen lisälaitteen varsinkin luovia sovelluksia käyttäessä. ZenBook Duo ssä on myös uusin ja paras WiFi 6E 4jonka upouusi 6 GHz:n taajuuskaista varmistaa entistä paremman yhteyden laadun, joten voit helposti luoda yhteensopivia laitteita. Windows 10 on nopea ja pyörii hyvin, ja monet sovellukset zenbook duo 14 lisäpuhtia koneen lisätehoista. Kannettavaan kannattaakin mahdollisesti harkita erillistä rannetukea, jolloin laite itse tarvitsee alleen pöydän. Yllä olevat vertailut kertovatkin paljon Asusin tekemistä parannuksista yhtiön kahdella zenbook duo 14 varustettuihin malleihin.

Arvostelussa Asus ZenBook Duo 14 UX482E

Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. ZenBook Duon tapauksessa se on jotain laivaston, metsänvihreän ja sinivihreän väliltä Asus kutsuu sitä Celestial Blue. Tietokoneet Kannettavat Windows 11 -kannettavat Tuote Jälkimmäinen on mukava lisä varsinkin luovan työn tekijöille. Kun ZenBook Duo 14 asetetaan mukana toimitettavalle Duo-telineelle, uusi kallistuva ScreenPad Plus tarjoaa ylivertaisen ergonomian ja vakaan kirjoitus- tai piirtoalustan. Everyday use Entry-level Zenbook duo 14.

zenbook duo 14

Asus ZenBook Duo hinta ja kokoonpanovaihtoehdot

CES ssä julkistettu Asus ZenBook Duo 14 UXE on viimeisin kahdella näytöllä varustettu kannettava yhtiöltä, joka näyttäisi tosissaan vievän kahden näytön ilosanomaa eteenpäin. Kun molemmat näytöt olivat päällä, ZenBook Duo kesti yhdeksän tuntia ja 44 minuuttia akkutestissämme, joka sisältää jatkuvaa verkkoselaamista Wi-Fi-yhteyden kautta. Nauti valtavasti parantuneesta suorituskyvystä ja energiatehokkuudesta verrattuna edellisen sukupolven MX-näytönohjaimiin. Vain kuluttaja-asiakkaille. Taivas takana oli myös puhallettu siihen pisteeseen, ettei sinistä ollut jäljellä. Nauti valtavasti parantuneesta suorituskyvystä ja energiatehokkuudesta edellisen sukupolven MX-näytönohjaimiin verrattuna. Matt Hanson.

varta 72 ah blue dynamic

Asus Zenbook Duo UXEG-KAT 14´´ iG7/16GB/1TB SSD/MX Laptop Sininen| Techinn

Katso lisää. Asus antoi minulle juhlat katsottavaksi. Aivan kuin minulla olisi toinen näyttö, joka säästää vähintään 15 minuuttia ja helpottaa työtäni paljon. Duon zenbook duo 14 tuuman ScreenPad Plus on päivitetty versio toissijaisesta näytöstä, jonka näimme ensimmäisen kerran ZenBook Pro Duossa vuosina Yksi mukava ominaisuus on kannettavan avatessa se, että ScreenPad Plus taittuu tällöin samalla aavistuksen ErgoLift-saranan varassa.

Asus ZenBook Duo 14 14″ UXEG-PURE12 | Telia

Nauti valtavasti parantuneesta suorituskyvystä ja energiatehokkuudesta verrattuna edellisen sukupolven MX-näytönohjaimiin. Se on tehokas ja tyylikäs huipputason kumppanisi tuottavuuteen ja luovuuteen tien päällä. Löysin muutamia kolmannen osapuolen sovelluksia Duossa. Nauti handsfree-kirjautumisesta ZenBook Duo Duo on myös paksumpi ja raskaampi kuin muut 14 tuuman läppärit, joten se ei Object Linking and Embedding paras matkakannettava. ZenBook Duo saavutti 16, Geekbench 4.