Zenbook Pro

Tekniset tiedot. ZenBook Pro 15 on rakennettu kokonaan alumiinista ja se on testattu sotilaskäyttöön hyväksytyksi. Kahdeksan ydintä ammattikäyttöön. Kannettava tietokone. Vaihda avointen zenbook pro paikkoja päänäytössä zenbook pro ScreenPad Plus -näytössä napauttamalla Task Swap -kuvaketta tai painamalla Task Swap -pikanäppäintä. Näppäimistö ja hiiri-yhdistelmät. Suosittelemme, että otat Pelaa HDR-pelejä ja -sovelluksia -toiminnon käyttöön vain silloin, kun käytät siihen liittyviä sovelluksia.

Asus ZenBook Pro Duo OLED UX582LR-H2002R

Zenbook pro sovellusryhmiä ja käytä Task Group -kuvaketta useiden sovellusten avaamiseen yhdellä napautuksella. Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutisia, vastaamaan kysymyksiin ja paljon muuta kotona ja kodin ulkopuolella. Ohjauspaneeli on uusi mielenkiintoinen työkalu, joka mahdollistaa luovien sovellustesi tarkan ja intuitiivisen hallinnan. Kotiinkuljetus Matkahuolto. Myös Windowsin työpöydän väri voi muuttua, mutta se ei vaikuta HDR-toimintoihin. Mullistava suorituskyky.

zenbook pro

Hinta- ja tuotetiedot

Ota yhteyttä. Maksimoi katselukokemus vetämällä sovellus ViewMax-kuvakkeeseen, jolloin se näkyy päänäytöllä ja ScreenPad Plus -näytöllä. Se tarjoaa käyttäjälle paitsi parhaan suorituskyvyn, myös ylimääräisen näytön ScreenPad Plus -näytön muodossa. Hauskaa ja tuottavuutta Kun työskentelet kannettavalla tietokoneella, käyttökokemuksesi koostuu sekä suorituskyvystä itsestään että siitä, mikä yhdistää sinut suorituskykyyn. Tämä ainutlaatuinen näytönohjain tarjoaa realistisimman, säteenseurannan avulla tuotetun kuvan ja huippuluokan ominaisuudet sekä hyödyntää tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet.

sims 4 tietokoneelle ilman levyä

ASUS ZenBook Pro 15 15,6” iH GTX Ti | DNA

Jos haluat ottaa tämän toiminnon pois käytöstä, avaa Näyttöasetukset, valitse Windows HD -väriasetukset ja poista sitten käytöstä Suoratoista HDR-videota. Tulevaisuuden kannettava. Siirry Tuoteoppaat. Kun käytät ZenBook Pro tä, tunnet olevasi yhtä kannettavan tietokoneen kanssa ja tuottavuutesi nousee uudelle tasolle. ZenBook Pro Duo sisältää uskomattoman tehokkaan 9. ZenBook Pro 15 on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat todellista suorituskykyä vaativaan työhön ja leikkisään zenbook pro. Kun toiminto on käytössä, näytön kirkkaus voi vähentyä, jolloin sinun on säädettävä se zenbook pro haluamallesi tasolle.

Zenbook Pro Duo UX|Kannettavat pientietokoneet Kotiin|ASUS Suomi

Toinen kosketusnäyttö on nostettu valmiiksi 9,5 asteen kulmaan, mikä tuo ScreenPad Plus -näytön lähemmäs päänäyttöä. Rahtaus kotiin asti arkipäivää Budbeen kotiintoimitus arkipäivää Matkahuollon tai Postin kotiintoimitus arkipäivää Päiväpostin mukana Nouto myymälästä 15 min Valitsemastasi Elisan myymälästä, heti noudettavissa Nouto pakettiautomaatista arkipäivää Smartmile-automaatti, heti noudettavissa min Pikatoimitus Postin pakettiautomaattiin arkipäivää Matkahuollon tai Postin pakettiautomaatti arkipäivää Nouto lähimmästä palvelupisteestä arkipäivää Matkahuollon noutopiste tai oma lähiposti arkipäivää Näet kaikki tilauksellesi valittavissa olevat toimitustapavaihtoehdot ostoskorivaiheessa. Takaisin sivun alkuun. Amazon Alexan saatavuus vaihtelee maittain. Et tarvitse MIDI-ohjaimia ja saat helppokäyttöisen, studiotasoisen työkalun kotiin, esiintymisiin ja nauhoituksiin.