Zenbook Um325sa

Windows Hello ja integroitu infrapunakamera tekevät salasanattomasta kasvokirjautumisesta nopeaa ja vaivatonta jopa hämärässä. Lisäksi voit täyttää laitteesi akun zenbook um325sa päällä lentoyhtiöiden laturien, matkalaturien tai varavirtalähteiden avulla! Siellä on myös laaja valikoima suosittuja ladattavia sovelluksia ja yksinoikeudellisia tarjouksia juuret sinulle! Uusi ASUS IR -kameroiden hienosäätötekniikka ja suuri sensori mahdollistavat ultranopean kasvosisäänkirjautumisen ja huomattavasti parannetut kuvankäsittelyominaisuudet edelliseen sukupolveen verrattuna. My Account. Se tuo numeronäppäimistön lopultakin myös kompakteihin laitteisiin. Suosittelemme säätämään OLED-näytön kirkkautta niin, että se zenbook um325sa käyttöympäristön valaistukseen sen sijaan, että näyttöä pidettäisiin jatkuvasti täydellä kirkkaudella.

Zenbook 13 OLED (UM325)

Uusi Zenbook um325sa IR -kameroiden hienosäätötekniikka ja suuri sensori mahdollistavat ultranopean kasvosisäänkirjautumisen ja huomattavasti parannetut kuvankäsittelyominaisuudet edelliseen sukupolveen verrattuna. PD-laturin Power Delivery latausnopeus vastaa virtalähteen tehoa, maksimi [65] wattia. Lisäksi voit täyttää laitteesi akun tien päällä lentoyhtiöiden laturien, matkalaturien tai varavirtalähteiden avulla! View the model in 3D. Etuosan infrapunakamera tunnistaa kasvosi muutamassa sekunnissa ja kirjaa zenbook um325sa sisään välittömästi ja turvallisesti. My Account.

zenbook um325sa

Näppäimistö ja hiiri-yhdistelmät. Akun kesto lyhenee akun vanhetessa. Se tuo numeronäppäimistön lopultakin myös kompakteihin laitteisiin. Link to MyASUS tekee tiedostojen käytöstä helppoa missä tahansa: voit siirtää tiedostoja nopeasti puhelimen ja kannettavan tietokoneen välillä, käyttää kannettavan tietokoneesi tallennustilaa etänä mistä tahansa, peilata mobiilisovelluksia kannettavallesi tai jopa käyttää mobiililaitettasi laajennettuna tietokoneen näyttönä. Suosittelemme säätämään OLED-näytön kirkkautta niin, että se soveltuu käyttöympäristön valaistukseen sen sijaan, että näyttöä pidettäisiin jatkuvasti täydellä kirkkaudella.

ps 4 pro 7216b

Zenbook 13 OLED (UM)|Kannettavat pientietokoneet Kotiin|ASUS Suomi

Akun kesto lyhenee akun vanhetessa. Tämä menetelmä minimoi kuvan palamisen riskin ja täten maksimoi OLED-näytön elinkaaren pituuden sekä vähentää tarpeetonta virrankulutusta akunkeston optimoimiseksi. Läppärit. Zenbook um325sa Harman Kardon on sertifioinut ZenBook 13 OLED:n äänijärjestelmän mukaansatempaavan, kristallinkirkkaan äänen varmistamiseksi sekä viestintä- zenbook um325sa viihdekäytössä. Se mahduttaa oikealle puolelle kokonaisen rivin lisätoimintopainikkeita tuottavuuden parantamiseksi.

Palvelussa on myös sovelluksia, jotka auttavat optimoimaan kannettavan tietokoneesi suorituskykyä ja antavat sinulle helpon pääsyn ZenBook 13 OLED:n asiakastukeen. Se on ultrakevyen 1,14 kg:n runkonsa ansiosta myös maailman kevyin OLED AMD -kannettava 1 — joten voit nauttia erinomaisesta kannettavuudesta missä tahansa. Mekaaniset näppäimistöt. Akun kesto lyhenee akun vanhetessa. OLED-näytön kuvassa saattaa esiintyä muutoksia tuotteen elinkaaren aikana. Se edustaa ammattimaista viisautta, ja siinä on erityinen ei-keskitetty versio ikonisesta ZenBook-kierremetallipinnoitteesta. Lisäksi voit täyttää laitteesi akun tien päällä lentoyhtiöiden laturien, matkalaturien tai varavirtalähteiden avulla!