Zenfone 8 Vs S21

Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajien, jotka vertaavat Zenfone 8 -laitetta muihin lippulaivapuhelimiin, on päästävä mukaan muihin Asuksen tekemiin zenfone 8 vs s21 – takakameroita on vain kaksi teleobjektiivia ei oleja tämä on pienempi alle 6-tuumainen puhelin -näyttö. Edellinen juttu Asus julkisti uudet huippupuhelimensa — ZenFone 8 on kompakti vaihtoehto ja ZenFone 8 Flipissä on takaa eteen kääntyvät kamerat Seuraava juttu Motorola yhteistyöhön useamman metrin langattoman latauksen tuomiseksi älypuhelimiin. Kookkaiden Android-puhelinten massasta ZenFone 8 erottuu piristävällä tavalla. ZenFone 8:n yläkaiuttimen koko 10×12 millimetriä ja pohjasta löytyvän kaiuttimen 12×16 millimetriä. Valon vähentyessä myös kuvien yksityiskohdat pehmenevät suttuisiksi ja värintoisto jää hieman haaleaksi ja joissain yksittäisissä kuvissa havaitsimme myös pienten alueiden harmaantumista. Vielä ei OLE tullut testattua, voiko erillisen Zenfone 8 vs s21 matkakaiuttimen jättää kotiin piknikillä.

Asus Zenfone 8 -katsaus

Täysi lataus otti hieman vajaa tunti 15 minuuttia, eli hieman vähemmän kuin valmistaja ilmoittaa. Etukamera sijaitsee melko kapeareunaisessa reiässä näytön vasemmassa ylänurkassa. Testikappaleemme tummanharmaa Obsidian Black -väri kerää jonkin verran sormenjälkiä. Tilaa uutiskirje. Mutta virkistystaajuudessa on utelias ero, sillä pienemmän Zenfone 8: n näyttö päivittyy Hz: ssä verrattuna 8 Flipiin 90 Hz: ssä. Heikossa valaistuksessa ultralaajakulmakamera on tyypilliseen tapaan pääkameraa heikompi suoriutuja.

zenfone 8 vs s21

Zenfone 8: n hinta ja julkaisupäivä

Päivänvalossa olevat valokuvat näyttävät erittäin kunnioitettavilta, hyvin selkeästi hyvin valaistuissa kuvissa ja runsaasti yksityiskohtia lähikuvissa. Etenkin dynamiikaltaan vaativammissa tilanteissa, kuten auringonpaisteessa, tummat kohdat jäävät hieman liian tukkoisiksi. ZenFone 8:n yläkaiuttimen koko 10×12 millimetriä ja pohjasta löytyvän kaiuttimen 12×16 millimetriä. ZenFone 8:ssa Asus on jatkanut takakameroiden osalta sen aiemmista älypuhelinmalleista tuttujen kamerakennojen käyttöä. Kuvat saa avattua alkuperäiseen kokoonsa klikkaamalla suurennettua kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja avaamalla kuva sen jälkeen uuteen välilehteen. Ultralaajakulmakamera on kuvanlaadultaan hyvä, mutta viimeaikaisille korkean resoluution toteutuksille se ei luonnollisestikaan tarkkuudessa aivan pärjää.

xs max 64 iphone

Arvostelussa Asus ZenFone 8 – Android-huippupuhelin kompaktissa koossa |

Värit voivat kuitenkin näyttää hieman liian eloisilta, ja kamerat alkavat kamppailla hämärässä, menettämättä selkeyttä hämärä- ja hämäräkuvissa. Kirjaudu sisään vastataksesi FlyingAntero 7. Sekä Zenfone 8: lla että 8 Flipillä on kuitenkin näytön sormenjälkitunnistimet. ZenFone 8 tarjoaa videokuvausmahdollisuuden molemmilla kameroillaan, mutta vain pääkamera tukee 8K-kuvausta 24 FPS. Älypuhelimet Kritiikit.

Vertaa Asus Zenfone 8 8/GB vs Samsung Galaxy S21 8/GB

Lopputulos muodostetaan useammasta kuvasta muodostetusta pikselitason rajauksesta. Koko on Asus ZenFone 8:n määrittelevä ominaisuus. Hauska yksityiskohta on virtapainikkeen turkoosi väri. Toistaiseksi testaamistamme älypuhelimista nopein pikalataus on OnePlus 9 Prossa, jossa 4 milliampeeritunnin akun lataus tyhjästä täyteen vie vain 35 minuuttia. Käyttöliittymää on parannettu laajemmilla kustomointimahdollisuuksilla ja käytettävyyttä parannettu vähemmän häiritsevillä ponnahdusilmoituksilla sekä piilotettavalla puheluilmoituksella. Viimeisimmät arvostelut Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. ZenFone 8 on erinomainen kompakti Android-huippupuhelin.