Zero 9 Hinta

Valmistaja ei OLE antanut tälle sähköpotkulaudalle IP luokitusta, joten emme suosittele sen zero 9 hinta märissä olosuhteissa. ZERO 9 on kompaktin kokoinen ja hyvä valinta mukavaan kaupunkiliikkumiseen! Laudassa on myös mukavasti tehoa, sillä siinä on W maksimitehon moottori, jota pyörittää 13Ah akku. Aiheeseen liittyy. E-Wheels by Joyor X5S -sähköpotkulauta on myös turvallinen, sillä siinä on kirkkaat valot edessä ja takana.

Infinix Zero 9

Lisätiedot Paino 18 kg. Tykkää Tykkää. Lue myös: Onko sähköpotkulauta kannattava hankinta? Arvostelu tuotteesta: 4. Ilmoita uusista artikkeleista sähköpostilla.

zero 9 hinta

Hinta- ja tuotetiedot

Valmistaja ei OLE antanut tälle sähköpotkulaudalle IP luokitusta, joten emme suosittele sen käyttöä märissä olosuhteissa. Kypärän käyttö ei Object Linking and Embedding pakollista, mutta sen käyttö on suositeltavaa. Kuitenkin jos haluat ajaa sähköpotkulaudalla myös märissä olosuhteissa, niin itse voi tehdä kosteussuojausta. Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Kannattaa siis käyttää omaa harkintaa, kun ajaa tällä laitteella, vaikka potkulaudassa onkin tehokkaat levyjarrut edessä ja takana. ZERO on yksi arvostetuimmista e-scoot brändeistä kaikilla mantereilla. Zero 9 sähköpotkulauta soveltuu tieliikennekäyttöön.

scania 143 varaosat

Infinix Zero 9 – Hinta, täydelliset tekniset tiedot, tarkista ja vertaa

Log in now. Vinkit talviajoon. Moottorin max. Sähköpotkulaudassa pitää olla ajovalo edessä, heijastin takana, äänimerkinantolaite ja heijastimet. ZERO 9 on kompaktin kokoinen ja hyvä valinta mukavaan kaupunkiliikkumiseen! Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE.

Zero 9 sähköpotkulauta – Pekan Sähkökiituri

Taitto-ominaisuus voi myös olla hyödyllinen, jos asut kerrostalossa. Ota yhteyttä. Moottorin max. Vinkit talviajoon. Sähköpotkulauta on kätevä tapa liikkua esimerkiksi töihin tai kouluun. Mitä sähköpotkulaudalla saa tehdä?