Zip Nojatuoli

Istuinsyvyys 60 cm. Kangas ei sisälly hintaan. Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tilaajalle. Käyttäjän zip nojatuoli palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Lisätiedot Myynnissä muuton vuoksi 2 kpl erittäin mukavia Interface merkkisiä nojatuoleja. Suoritamme palautuksen asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Näytä 66 tuotetta.

Kalustetalo Tuovinen Oy

Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Zip nojatuoli EPS-rakeet ja vaahtomuovi. Seuraava tuote. Sisustustalo Lehmustolla on oikeus olla hyväksymättä tilausta esimerkiksi, jos zip nojatuoli tai sitä korvaavaa tuotetta ei OLE enää saatavilla. Ei sisäpussia. Lehmusto Oy Kasarmikatu 5 Hämeenlinna 03 asiakaspalvelu lehmusto. Olemme Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja toimisto- ja julkitilakalusteissa, Valtion Hallinnon Hanselin puitesopimustoimittaja toimistokalusteissa sekä Sansian puitesopimustoimittaja työympäristökalusteissa.

zip nojatuoli

Interface nojatuolit

Ei myydä erikseen, vain nouto. Jos käytetään meidän omaa kuljetusta, toimitukseen sisältyy aina sisälle kanto ja tavaran purkaminen pakkauksesta. Tori Metalli Koko: S80 L79 K

mario mobile

Interface | Vepsäläinen

Tietosuojaseloste Toimituslausekkeet. Interface Zip -nojatuolit. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Myydään muuton takia! Interface Bug-nojatuoli ovh

Login • Instagram

Oma kuljetuksemme sisältää sisälle kannon ja tuotteen purkamisen pakkauksesta. Puu Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Vihreä 1. Tilauksen yhteydessä tulee antaa kaikki vaadittavat yhteystiedot. Tuotekuvaus Tuotetiedot. Alusta loppuun saakka.