Zoom Google Maps

Wikipedian lukija mobiililaitteille ja Chromecast-laitteille. Account Options Kirjaudu sisään. Vähemmälle huomiolle on jäänyt, että zoomaus on mahdollista vain yhdellä sormella. If you like this app, please let us know by rating it. Sitten näpäytä ruutua kahdesti niin, että jätät sormen kiinni ruutuun jälkimmäisellä näpäytyksellä. Zoom google maps ei Object Linking and Embedding tarkkaan ellipsoidinen eikä tarkkaan pallomainen. Palvelun käyttö­tarkoituksen vuoksi tätä ei pidetä kovin merkittävänä rajoituksena.

Google Maps

Loksodromit eivät zoom google maps suoria viivoja. BGR kertoo toiminnosta, josta on apua etenkin kiireisissä ja hankalissa tilanteissa, joissa Mapsin käyttöön ei oikein olisi mahdollisuuksia kahdella kädellä. Lue myös: Ajatko sähköllä? Piilotettu luokka: Käännetyt artikkelit. Google Mapsista on sinulle iloa — ja kohta vielä enemmän Digitoday Sen otti ensimmäisenä käyttöön Google Maps vuonna

zoom google maps

Navigointivalikko

Vähemmälle huomiolle on jäänyt, että zoomaus on mahdollista vain yhdellä sormella. Alkuperäinen artikkeli: en:Web Mercator. Vieritä kartta ensin siihen kohtaan, jota haluat katsoa tarkemmin. Sen määritteli alun perin Christopher Schmidt Technical Ramblings -blogissaan. Sen otti ensimmäisenä käyttöön Google Maps vuonna Artikkelin verkkoversio.

oneplus 8pro akku

Google Maps – Sakanaya

Jaa Facebook. You can search for any places, zoom and navigate on the maps, the TV screen will follow your navigation. WikiCast Wikipedia Reader for Chromecast. Projisoidulta koordinaattijärjestelmältä puuttui aluksi virallinen viitetunniste SRIDja OGP :n geomaattisen komitean geodeettinen alakomitea EPSG kieltäytyi myöntämästä sille sellaista ilmoittaen: ”Me olemme tarkastaneet Zoom google maps, Googlen ja muiden käyttämät koordinaatti­järjestelmät ja uskomme, että se on teknisesti virheellinen. If you like this app, please let us know by rating it. Luokat : Karttaprojektiot Google.

Zoom Closer – Chrome Web Store

Projisoidulta koordinaattijärjestelmältä puuttui aluksi virallinen viitetunniste SRID , ja OGP :n geomaattisen komitean geodeettinen alakomitea EPSG kieltäytyi myöntämästä sille sellaista ilmoittaen: ”Me olemme tarkastaneet Microsoftin, Googlen ja muiden käyttämät koordinaatti­järjestelmät ja uskomme, että se on teknisesti virheellinen. Nyt voit zoomata edestakaisin sormea ylös ja alas vetämällä. Siirry sivuston hakuun. Siirry sivun pääsisältöön. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Näytä tiedot.