Zoom Huawei P30

Näytä kaikki Huawei jalosteet. Kamera optisella zoomilla x Nikon Coolpix P kamera, Se on optinen zoom koko x, mikä on uusi ennätys ovin. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Ja linssit asetetaan kohtisuoraan anturin eteen zoom huawei p30, joka heijastaa valoa aukosta linsseihin ja anturiin. Myöhemmin Twitterissä, Tuomari Ferguson lähetti tämän viestin: ”Jos lapsi on käyttänyt tietokonettasi ennen verkkokokoukseen liittymistä, tarkista zoomausasetukset varmistaaksesi, että suodattimet ovat pois päältä”.

Kuinka periskooppikamera toimii Huawei P30 Prossa

RSS-syöte Viserrys Facebook. Tarvittaessa puhelimeen saa myös muistikortin jopa Gt lisää tallennustilaa. Selaa osastoja. Passwort vergessen? Lue myös Kaikki Intiassa tällä hetkellä saatavilla olevat 48 megapikselin kamerapuhelimet; Hinta alkaa Rs. Voit tarttua zoom-objektiiviin jopa kertaisella optisella zoomilla vääristämättä älypuhelimesi kuvanlaatua.

zoom huawei p30

Periskooppisen kameran struktuuri

Realme 6 ja Realme 6 Pro -vinkit ja -vinkit parhaan kokemuksen saamiseksi. Näytä kaikki Huawei jalosteet. Passwort zurücksetzen. Contact us: [email protected]. Lastaus pelaaja

rj45 stp cat6

Huawei P30 Pro ZOOM 50X | VideoMan

Videota ei toisteta 2. Myöhemmin Twitterissä, Tuomari Ferguson lähetti tämän viestin: ”Jos lapsi on käyttänyt tietokonettasi ennen verkkokokoukseen liittymistä, tarkista zoomausasetukset varmistaaksesi, että filtterit ovat pois päältä”. Verlaan käytti tietoja Alankomaiden puolustusministerin Ank Bijleveldin Twitterissä julkaisemasta viestistä. Zoom huawei p30 P30 -puhelimen kameran SuperSpectrum-sensori on kehitetty niin valovoimaiseksi, ettei pimeässä kuvaaminen Object Linking and Embedding ongelma. Tarvitsi tuomari Roy Fergusonin neuvoja suodattimen sammuttamiseksi onnistuneesti.

Vertaa Motorola One Zoom vs Huawei P30 Lite

Nikon coolpix P ultra zoom testi Nikon coolpix P ultra zoom testi Zoom kuuhun Video, joka osoittaa meille hämmästyttävä zoom 83X takana kamera Nikon Coolpix P kuuhun. Tätä tekniikkaa esiteltiin OPPO: n ensimmäisen kerran tapahtumassa tuleville puhelimilleen. Your session is about to timeout due to inactivity. Periskooppisen kameran rakenne Suurin este 5X-zoom-rakenteen tekemiselle on, että anturi suurenee ja työntyy ulos älypuhelimen pinnasta. Tilaa uutiskirje.