Zoom Iphone Vs Samsung

IPhone 13 Pro-paneelin etuna on mukautuva virkistystaajuus, mutta mitä näet, ne ovat hyvin samankaltaisia. Ultra-mallin hinnat zoom iphone vs samsung eurosta, eli kyseessä on samanhintainen laite esimerkiksi Iphone 12 Pro Maxin kanssa. Iphone 12 Mini ja Iphone 12 Pro Max vertailussa. Galaxy S21 Ultra tuo mukanaan hieman kohinaa, mutta se on terävin ja näyttää tasapainoisimmalta. Pääkameran tarkkuus on yhä megapikseliä, mutta oletuksena kuvia tallennetaan silläkin 12 megapikselin kuvakoolla yhdeksän pikseliä yhdistäen. IPhone 12 Pro Max: n tapauksessa meillä on 2.

Talvitestissä Samsungin uusi lippulaivapuhelin – tällaisia kuvia saa 1300 eurolla

Vaikka iPhone 13 Pro Max-kamera on yleensä loistava, voimme nähdä tässä, että Apple on todella jäljessä zoomauksen suhteen. Mattapinnat ovat yleistyneet älypuhelinten takalaseissa viime vuosina, mutta Samsungin viimeistely nyt Galaxy S21 -malleissa tuntuu hieman erilaiselta verrattuna esimerkiksi Applen tai OnePlussan mattapintoihin. Etukameralla molemmat atk-päätteet voivat kaapata korkealaatuista videota 4K-muodossa 60 kuvaa sekunnissa, huolimatta kahden anturin megapikselierosta. Pixel 6 Zoom iphone vs samsung käyttää tässä vaiheessa digitaalista rajausta, kaksi muuta puhelinta käyttävät 3x telekameransa optista zoomia. Voit jopa hiljentää sen iPhone 13 Prossa hienojen esiasetusten ansiosta. Koko mallisto eroaa mukavasti massasta ja Ultrassa kamera-alue on pystytty pitämään maltillisena. Digitaalinen zoom Samsungissa sekä Huaweissa yltää molemmissa x-tasolle.

zoom iphone vs samsung

Apple iPhone 13 Pro vs Samsung Galaxy S21: design

Parasta onkin helppo suositella. Kolme kertaa sekä iPhonen että Galaxyn telekamerat ovat molemmat alivalottuneet, mutta riittävän teräviä, jotta saat käsityksen siitä, mitä katsot. Siinä taustan voi nyt poistaa valitsemalla sen esimerkiksi valkoiseksi, mustaksi, muuten eri väriseksi tai mustavalkoiseksi. Tänään on vuotanut Galaxy Mn ensimmäinen kuvasarja, joka antaa meille varhaisen katsauksen älypuhelimen suunnitteluun, ominaisuuksiin ja väreihin. Käyttäjänimi tai sähköposti.

steel serie arctis 3

Puhelinten vertailut: Apple iPhone 13 Pro vs Samsung Galaxy S21 – FI Atsit

Tunnistus saattaa olla nyt Samsungissa ainakin useimpia optisia näytönalaisia lukijoita nopeampikin. Toki Galaxy S21 Ultra 5G:n hinta ei OLE halpa, alkaen 1 eurosta gigatavun tallennusmuistilla ulottuen 1 euron Gt kautta aina 1 euroon Gtmutta parasta haluttaessa täytyy olla myös valmis siitä maksamaan. IPhone 13 Pro Max zoom iphone vs samsung myös jonkin verran ohjelmistoteroituksia, ja voimme nähdä haloja esineiden reunoilla. Lue myös. Kuten alta näkyy, x-zoomilla on erotettavissa melkoisella tarkkuudella pieniäkin asioita kaukaa.

Samsung Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max | ITIGIC

Galaxy S21 on epäilemättä helpompi pitää kädessä, sillä iPhone 13 Pron kädet väsyvät enemmän. Galaxy S n kaiuttimet kuulostavat hieman rikkaammilta, vaikka ero ei Object Linking and Embedding niin suuri. Kolminkertaisella zoomilla otettavat kuvat ovat täysin käytettäviä ja yksityiskohdat toistuvat hyvin ja kertaisellakin zoomilla otetut kuvat ovat hyviä. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Paremman näytön ohella juuret kameroissa ovat myös Galaxy S21 Ultra 5G:n selkeimmät erot kahdesta muusta Galaxy S21 -sisarmallista. Kuten alta näkyy, x-zoomilla on erotettavissa melkoisella tarkkuudella pieniäkin asioita kaukaa.