Zoom Valkaisu Oulu

Ajan peruutus. Vesipullo kannattaa ottaa mukaan hoitoon. Hammaskiven poistaminen. Hampaissa saattaa myös ilmetä sävyeroja esim. Jos hampaasi ovat herkät suosittelemme sensitiivisen hammastahnan käytön aloittamista kaksi viikkoa ennen hampaiden valkaisua. Hampaan keraaminen kruunu. Ientulehdus tulee olla hoidettu ja hammaskivi poistettu ennen valkaisua.

Hampaiden valkaisu

Tutustu Hammas Mehiläisen hinnastoon. Kiille zoom valkaisu oulu normaaliksi parin vuorokauden sisällä valkaisusta ja tämän jälkeen saa palata normaaliin ruokavalioon. Lue lisää lahjakorteista tai siirry Mehiläisen verkkokauppaan. Laservalkaisu tehdään käyttäen tähän tarkoitukseen kehitettyä valkaisuainetta ja turvallista laservalotinta. Kotihoito-ohjeita noudattamalla valkaisutulos voi pysyä hyvänä parikin vuotta.

zoom valkaisu oulu

Miten hampaita valkaistaan?

Valkaisuarvioinnissa tarkastetaan suun ja hampaiston kunto valkaisua varten ja saat lisätietoa valkaisusta. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Valkaisutulosta ylläpitää hyvä suuhygienia, värjäävien ruoka-aineiden välttäminen sekä valkaisevien hammastahnojen käyttö ohjeiden mukaan. Varaa aika hammaskiven poistoon. Vasemmalla lähtötilanne ennen valkaisua ja oikealla lopputulos valkaisun jälkeen. Ienvetäymät, implantaatit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät OLE esteenä valkaisulle.

oneplus nord näytön vaihto hinta

One moment, please

Kun toimenpide tehdään ensimmäisiin poskihampaisiin saakka, saadaan koko hymyalue valkaistua. Laservalkaisu tehdään käyttäen tähän tarkoitukseen kehitettyä valkaisuainetta ja turvallista laservalotinta. Hampaan poistaminen. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat hampaiden rakenne, elämäntavat ja suun hoidon tottumukset. Seuraa meitä.

Laservalkaisu – Oral Hammaslääkärit

Kemiallisen valkaisun sijaan hampaiden värjäytymiä voidaan poistaa myös suuhygienistin tekemällä tahna- tai soodapuhdistuksella. Kotona itse tehtävä valkaisu alkaa sekin suuhygienistin vastaanotolta, jossa hampaista otetaan jäljennökset. Ennen hoitoon tuloa on hyvä ruokailla, sillä valkaisun jälkeen ei saa nauttia muuta kuin vettä kahteen tuntiin. Hampaan keraaminen paikkaus. Voit tulla suuhygienistin maksuttomaan hampaiden valkaisukonsultaatioon jos haluat lisätietoa hampaiden valkaisusta.